www.cedulavendrell.com

la vostra cèdula d'habitabilitat al Vendrell i comarca

Albinyana - L'Arboç - Banyeres del Penedès - Bellvei - La Bisbal del Penedès - Bonastre - Calafell - Cunit - Llorenç del Penedès
Masllorenç - El Montmell - Sant Jaume dels Domenys - Santa Oliva - El Vendrell i també Roda de Barà - Creixell - Torredembarra...

catalacastella
A entropia arquitectura us podem realitzar la gestió completa de la sol·licitud de la cèdula d’habitabilitat sense que us hagueu de preocupar de cap tràmit.
Només cal que es us poseu en contacte amb nosaltres i concertem dia i hora perquè realitzem la visita i inspecció de l’habitatge pel qual es sol·licita la cèdula d’habitabilitat.
Havent comprovat que l’habitatge compleix els requisits mínims exigits per la normativa vigent, emetrem el corresponent certificat d’habitabilitat.

En 24 hores us entregarem la sol·licitud de Cèdula d’habitabilitat amb el corresponent certificat firmat i visat pel Col·legi Oficial d’Arquitectes.
Amb aquesta documentació es podreu adreçar a una oficina de l'Agencia de l'Habitatge de Catalunya per sol.licitar la cèdula.
En 24 hores us entregarem la sol·licitud de Cèdula d’habitabilitat amb el corresponent certificat firmat i visat pel Col·legi Oficial d’Arquitectes i còpia del registre d’entrada de la sol·licitud a l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, conforme s’ha gestionat i pagat tot el tràmit.
Al cap de 20 dies, aproximadament, rebreu la Cèdula d’Habitabilitat per correu, o si ho preferiu la podreu recollir al nostre despatx
telefon
977182092 / 654873313
carrer Cafès, 1 - EL VENDRELL
    horari:
        dill. a div. 9 -13:30h i 16 - 20h
        dissabtes 10 - 13h
Per altres serveis visiteu la
nostra web principal:

www.entropiaarquitectura.com
Seguiu-nos a:linkedin facebooktwitter
Generalitat de Catalunya Col.legi d'arquitectes de Catalunya

Tots els drets reservats. Entropia Arquitectura - Edgar Miró Panadès i Judit Garcia Pujol  | C/Cafès, 1 | 43700 EL VENDRELL | Tel. +34 977182092 | entropia@coac.net | www.entropiaarquitectura.com